Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Модерни кухненски помощници от Tasty

Tasty – международната кулинарна платформа, радва публиката си по целия свят с атрактивни видеоклипове, в които стъпка по стъпка се показва приготвянето на лесни, но изключително ефектни рецепти. Но това не е всичко! Ексклузивно в Kaufland* вече ще откриеш и новите, многофункционални кухненски помощници Tasty, с които всяко ястие се превръща в кулинарен шедьовър.


Предимства на кухненските помощници Tasty

Изображение на лъжица за спагети и бъркалка за яйца Tasty

Мултифункционалност

Много от кухненските помощници с марка Tasty имат практични допълнителни функции. Телта за разбиване, например, прави не само перфектни белтъци на сняг, но и притежава малка силиконова шпатула, с чиято помощ сместа се събира много по-лесно от купата.

Изображение на тиган с марката Tasty

Богат избор

В допълнение към богатия асортимент от кухненски помощници, Tasty предлага актуални, тематични артикули за различни поводи.

Изображение на голяма лъжица и черпак с марка Tasty

Високо качество на страхотна цена

Убедени сме във високото качество на продуктите с марка Tasty. Всички кухненски помощници са устойчиви на високи температури и могат да се мият в съдомиялна машина. И това не е най-доброто: цените са просто страхотни!

"Heat Flame": Кога тиганът ми Tasty е добре загрят?

Лого Heat Flame

Често се чудиш кога тиганът ти е достигнал оптимална температура? В средата на Tasty тиганите ще откриеш логото "Heat Flame". Веднага щом тиганът е загрял напълно, логото изчезва и уверено можеш да поставиш пържолата, зеленчуците или бърканите яйца в него.