Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

СЛАДКО. СОЛЕНО. ПРОВЕРЕНО. ОТ KAUFLAND ПЕКАРНА

При нас ще откриеш богато разнообразие от качествени тестени изделия като хляб, донъти, багети, кроасани, различни видове баница и закуски със сладък или солен пълнеж. Обръщаме специално внимание на приготвяне им. Печем ги всеки ден по съвременна технология и по предварително зададени програми, съобразени със спецификите на всеки един от продуктите, за да гарантираме, че са прясно приготвени. 

Кауза

Дари с DARA и Kaufland

„Дари с DARA и Kaufland“ e съвместната ни социална инициатива с DARA в подкрепа на отлични ученици и студенти без родители. 

Всеки месец певицата ще призовава към закупуването на различни продукти от асортимента ни, а ние ще отделяме средства за стипендии. Първите „продукти с кауза“, препоръчани от DARA, са  ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите ни да се ориентират по-лесно в магазина, всички продукти, част от кампанията, ще носят специфично обозначение – „Дари с DARA и Kaufland”.

За всеки закупен ягодов донът или шоколадов кронът, ще даряваме 10 ст. за стипендии за отлични ученици и студенти без родители. Кампанията е валидна до 31.10.2024 г. Средствата ще се разпределят от фондация BСause по национална програма „Готови за успех“.

 

Изображение на певицата Дара, държаща донът.
Изображение на логото на Дари с Дара и Kaufland
Партньорството ми с Kaufland не е просто проект или работен ангажимент, а мисия, в която вярвам! Заедно стартираме обща кампания с кауза, която ще даде възможност на много талантливи млади хора да продължат образованието си! DARA
Интервю с DARA

Откровен разговор с DARA за нейните каузи, качеството на храната и съкровените моменти

Солено или сладко?

Сладко или солено?
Солено. 🖤 Всичко под формата на тестено изделие. 

Бургер или пица?
В зависимост от настроението, но обикновено предпочитам пица. 

Къде предпочиташ да вечеряш – вкъщи или навън?
Преди няколко години със сигурност щях да отговоря с „вечеря навън“. Към днешна дата предпочитам времето и вечерите вкъщи. Покрай интензитета и количеството на работните ми ангажименти, в най-голямо ми изкушение се превърна времето за мен и моите близки.  

Можем ли да видим DARA да пазарува?
Да, обожавам да пазарувам! За мен ходенето до магазина е като мини ритуал. Подготвям списък с необходимите продукти и не забравям да взема със себе си текстилна торба. Обикновено избирам супер шарени, които ми носят добро настроение. 

Готви ли DARA?
Обожавам да готвя! Така изразявам любовта си към близки и приятели. Моят специалитет са крем супите, салатите и като цяло храната на растителна основа.

Проверяваш ли качеството на продуктите от етикета? Кое е важно за теб?
Произходът и съставът на продуктите, които консумирам, са от особена важност за мен и начина ми на живот. Обикновено следя за калорийните стойности, нивата на протеин, мазнини, фибри и захари.

Как проверяваш качеството на продуктите?
Проверявам сама, но се и доверявам на хора с повече опит или сходни разбирания.

 

DARA и футболът

Фен ли си на футбола? 
Не съм голям футболен фен, нито играя, нито гледам 😉

А била ли си на мач? 
Като дете съм ходила. Енергията е страхотна, а адреналинът на терена си го представям сходен като този на сцената. 

Каква е твоята асоциация за Христо Стоичков?
Христо Стоичков е повод за национална гордост. Възхищавам му се и съм го давала неведнъж за пример, че успехът не познава граници!

 

Дарява ли DARA?

Какво свързва DARA с Kaufland?
Партньорството ми с Kaufland не е просто проект или работен ангажимент, а мисия, в която вярвам! Заедно стартираме обща кампания с кауза, която ще даде възможност на много талантливи млади хора да продължат образованието си. 

Как DARA припозна социална кауза?
Моята роля като артист и популярна личност не се изчерпва само с това да печеля симпатии от публиката си, но и да бъда вдъхновение и добър пример. Чрез съвместната ни кауза с Kaufland, се надявам да мотивираме повече хора да правят добро. Събирането на дарения чрез донът от Пекарната на Kaufland е лесен начин да направим разлика в живота на много млади хора.

Дарява ли DARA?
Обичам да помагам! Включвам се в различни каузи и обикновено е свързано с мой личен порив!

Как те връхлита така изведнъж?
Във времето осъзнах, че всички водим лични битки, които се отразяват на комуникацията, действията и чувството ни за света около нас. Срещите ми с различни хора са врата към нови гледни точки и перспективи. Подхождам към всеки с разбирателство и емпатия. Вярвам, че дори и малко добро може да направи разлика в живота на другите.

Кога последно дари?
На Коледа! Коледа е време за споделяне, тази година помогнах на деца-сираци. Беше специална среща, която се надявам да е донесла също толкова любов и топлина в техните сърца, колкото в моето. 

Сертификат за качество от TÜV Nord България

Единайсет от тестени изделия от нашата пекарна са носители на сертификата TÜV Nord. Знакът „Контролирано качество при производителя“ гарантира контрола върху качеството, доставката и производството.

TÜV Nord България е независим институт за сертификация и на хранителни стоки, който проверява и контролира всички доставчици и гарантира качествено производство при спазването на всички законови норми. 

Продукти
Изображение на вита баница.

Витa баница със сирене и извара, 460 г

Неразделна част от българската трапеза, приготвена от пшенично брашно, специално селектирани растителни масла, извара, сирене.  

Изображение на баничка със сирене

Баничка със сирене, извара, 117 г

Любима българска закуска, замесена с пшенично брашно, апетитно сирене от краве мляко и сочна извара. 

Изображение на баничка.

Баничка със сирене и спанак, 117 г

Класическа закуска с хрупкава, златиста коричка и сочен пълнеж, симфония от пшенично брашно, сирене, извара, спанак. 

Изображение на пълнозърнеста багета

Пълнозърнеста багета, 110 г

Подходящ акомпанимент към ежедневното меню, истинска наслада, както като семпла закуска с масло и любим колбас, така и като вкусна добавка към любимо ястие. Приготвена от селектирано пшенично и ечемично брашно, поръсена с микс от семена. 

Изображение на бяла багета

Бяла багета, 110 г

Прясно изпечена, с хрупкава коричка и мека, топяща се в устата средичка. Замесена от пшенично брашно, растително масло, мая.  

Изображение на ръжено-пшеничен хляб

Хляб ръжено-пшеничен, 800 г

Неразделна част от твоето балансирано меню, приготвен от внимателно подбрани пшенично, ръжено, ечемично брашно, трапезна сол и мая.  

Изображение на хляб със семена.

Хляб със семена, 700 г

Приготвянето му съчетава традиция и модерност, за да се роди вкусът с главно „В“. Ароматно съчетание от пшенично и ечемично брашно, ръжена закваска, бистра вода, поръсена със слънчогледово, сусамово, ленено и маково семе.  

Изображение на ръжен хляб

Типов Хляб, 450 г

Перфектно се съчетава, както с любимите лютеница и сирене, така и с различни разядки и кремове за мазане. Замесен от типово, ечемично и пшенично брашно „Добруджа“, хлебна мая, сол. 

Изображение на бял хляб

Бял Хляб, 450 г

Семпла рецепта, изпълнена с майсторство и точни съставки. Толкова апетитен, че не стига цял у дома. Замесен с пшенично брашно, растително масло, хлебна мая и трапезна сол. 

Изображение на бял земел

Бял земел, 60 г

Чудесна добавка към ястия или междинна закуска, с хрупкава коричка и мека средичка. Невероятният му аромат се дължи не само на това, че е прясно изпечен, но и на внимателно подбраните съставки: пшенично и малцово брашно, хлебна мая. 

Изображение на бял земел

Земел със сусам, 60 г

Създаден от пшенично и малцово брашно и поръсен обилно със сусамово семе, пленява сетивата с хрупкавата си коричка и апетитен аромат.