Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Cultura Vini

Виното е не само напитка, то е наслада за сетивата и удоволствие, на което трудно може да се устои... Затова нашите сомелиери Ви поднасят Cultura Vini  - специална селекция вина от цял свят, която ще задоволи и най-изтънчения вкус на изгодни цени.

Наздраве!  

Насладете се на специална селекция вина с контролирано качество и вкус на изгодна цена. Пренесете се с глътка вино във Франция, Италия, Испания, Германия, САЩ и далечна Австралия!

Асортимент

Запознайте се с разнообразието на Cultura Vini

Насладете се на безгрижни мигове в приятна компания с разнообразието от вина под марката Cultura Vini, специално селектирани от Франция, Италия, Испания, Австралия, Чили, Южна Африка, Португалия и Калифорния. Във Вашия Кауфланд ще откриете, както традиционните сортове Каберне Совиньон, Мерло, Шардоне и Совиньон Блан, така и по-рядко срещаните Шaнин Блан, Пино Гриджо и Санджовезе.

Марката

Виното, което ще накара небцето Ви да празнува

Cultura Vini в превод означава "Винена култура" - събирателно на удоволствието, което виното внася в нашето ежедневие.

Етикетът и логото на всяка бутилка ще Ви дадат информация кое вино ще Ви допадне най-много. По-бързо ще Ви ориентират и в избора на вино от нашата специална селекция.

Лого

Нашите ексклузивни вина ще познаете по логото Cultura Vini. Червените вина са с червено лого, белите вина са със зелено лого, а розето е обозначено със синьо лого. Просекото в нашата селекция ще разпознаете по сивото лого.

Етикет

Описание на виното

Етикет на вино

Етикетът на гърба на всяка бутилка съдържа символи, които носят важна информация за конкретното вино. От него ще научите:  

  • Произход: Държава и регион на винарната
  • Сорт: Сортът на виното
  • Вкус: Описание дали е сухо, полусухо, плодово, тръпчиво или леко сладко
  • Препоръчителна температура на виното: Температурата, при която най-добре може да се разгърне целия букет от аромати
Често задавани въпроси

Ясно ли е всичко?

Искате да научите още за нашите продукти с марката Cultura Vini или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.   


Рецепти с гръцки привкус