Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Разнообразие от нехранителни продукти на изгодни цени

Ние в Kaufland обичаме разнообразието. Затова ти предлагаме наистина богат избор от нехранителни продукти. В асортимента ни те очакват добре познати на пазара брандове и широка гама от наши собствени марки – от бебешките продукти, през спортната мода, до инструментите за автомобила. Очакваме те с постоянни и сезонни предложения с високо качество на супер изгодни цени.

Свежа мода за бебета и деца

Едва ли има нещо по-вълнуващо от порастването на децата. Бързата промяна изисква и често попълване на гардероба. Затова те очакваме с богат избор от качествена детска мода на ниски цени.

За най-малките е собствената ни текстилна марка Kuniboo®, а по-големите могат да направят своя избор сред моделите с марка Hip & Hops. Те са модерни, издръжливи и участват във всяко приключение на малките изследователи на света. А и са изработени от устойчиво сертифициран памук.

При нас ще откриеш и множество продукти на познати брандове заедно с тези от собствените ни марки. Така се стараем асортиментът ни от стоки за децата да не остави неизпълнено желание.

Отвори очи: нашата мода за дами и господа

Някои казват, че облеклото е нашето второ сърце. За да можеш да се насладиш на избора, в Kaufland ще намериш елегантна дамска и мъжка мода във всякакви размери. Нашите собствени марки Oyanda за НЕЯ и Townland за НЕГО ти предлагат разнообразие от стил и комфорт, от класическите модели до модерното за сезона – както винаги, на ниски цени.

Нашият фокус не е  насочен само към модата, но и към отговорното отношение към ресурсите и околната среда. При производството на  текстилни изделия прилагаме постоянен контрол и спазваме законовите изисквания и стандарти,  а памучните ни облекла са сертифицирани.

И за да е изборът наистина богат, при нас ще откриеш и текстилни изделия на популярни марки.

Спортно облекло за всякакво ниво

Няма значение дали си начинаещ или топ атлет – нашата удобна спортна мода и надеждни аксесоари събуждат радостта от движението и спорта. Подбрани материали и иновативни производствени процеси обещават професионална обработка и издръжливост. Продуктите на нашата собствена спортна марка Newcential® отговарят на най-високите стандарти за качество, за да можеш да се забавляваш още повече по време на джогинг, фитнес или йога.

Любителите на популярните марки също ще намерят своите арактивни предложения за спорт при нас.


Играчките носят радост на всяко дете

Играта е не само забавление за децата, тя е важна и за тяхното развитие. Искаме да насърчим това с нашите играчки Kidland®. Няма значение дали търсите играчки с въображение за бебета и малки деца или предизвикателни игри за развиване на умения за тийнейджъри – предлагаме продукти за всяка възрастова група. Те насърчават ученето, изследванията и откритията – и правят децата щастливи.

За да гарантираме безопасност и нашите високи стандарти за качество, ние спазваме правила, които надхвърлят законовите изисквания. Освен това всички дървени играчки са FSC®-сертифицирани (Forest Stewardship Council).

Непрестанно допълваме постоянния си асортимен с нови страхотни предложения.


Практични решения на супер изгодни цени

С нашите идеи за кухнята просто няма да ти се излиза от там. Защото те очакваме с богат избор от практични и удобни аксесоари за готвене, които ще го превърнат в удоволствие, а ти ще приготвиш не някакво обикновено ястие, а истински шедьовър. Прибори, съдове, тигани и тави, миксери, пасатори и кафемашини, и то с високо качество, а на изгодни цени. С нашите собствени марки Spice & Soul® и SWITCH ON ти предоставяме решения за удобна и красива кухня.

Полезни и красиви аксесоари за дома и банята

Liv & Bo® е собствената ни марка за интериорен дизайн и аксесоари, която прави живота и дома ти още по-хубави. От празнична декорация, през елегантно спално бельо до завеса и килимче за баня – предлагаме ти високо качество, богат изор и ниски цени.

За още повече комфорт нашите продукти Liv & Bo® се произвеждат в съответствие със строги стандарти за качество. Много от текстилните изделия са органични и съответно сертифицирани.

Време е да се погрижиш за градината

Нямаш градина? Нищо, и балконът става! Създай си уютен и красив кът, на който да се наслаждаваш в свободните си мигове. С наша помощ това би било съвсем лесно. Разнообразният асортимент от красиви и практични продукти на разумна цена на собствената ни марка Countryside® ти дава възможност да събудиш градината си за нов живот.


Толкова чисто, че чак не се вижда

Искаш да започнеш на чисто? Ще те изненадаме с невероятния избор от почистващи препарати в асортимента на собствената ни марка K-Classic. Няма да те изненадаме с това, че K-Classic предлага контролирано качество на ниска цена. Поддържай дома си с лекота на супер изгодна цена.

В допълнение на богатия ни асортимент от продукти K-Classic при нас те очакват и предложения от популярни на пазара марки, за да имаш още по-богат избор.


Разбира се, няма да пропуснем колата!

Всеки майстор у дома и в гаража се нуждае от верни помощници! С уредите, инструментите и аксесоарите от собствената ни марка MyProject® не е нужно да се тревожиш нито за счупения ключ на лампата в кухнята, нито за спуканата гума на колата. Очакваме те с богата гама от качествени предложения на познатите изгодни цени.