Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Разнообразие от нехранителни продукти на изгодни цени

Ние в Kaufland обичаме разнообразието. Затова ти предлагаме наистина богат избор от нехранителни продукти. В асортимента ни те очакват добре познати на пазара брандове и широка гама от наши собствени марки – от бебешките продукти, през спортната мода, до инструментите за автомобила. Очакваме те с постоянни и сезонни предложения с високо качество на супер изгодни цени.

Богато разнообразие от предложения за най-малките.

Приготвили сме необходимото за малките откриватели на света. Очакваме ги с богат избор от козметика и принадлежности за нежна и естествена грижа от bevola®, удобни, качествени и модерни дрешки от Kuniboo®, забавни и образователни ирачки и игри от Kidland®. Всичко това, разбира се, на изгодни цени.

При нас ще откриеш и множество продукти на познати брандове заедно с тези от собствените ни марки Kuniboo® и Kidland®. Така се стараем асортиментът ни от стоки за децата да не остави неизпълнено желание.


Изгодни решения за стилна и практична кухня.

С нашите идеи за кухнята просто няма да ти се излиза от там. Защото те очакваме с богат избор от практични и удобни аксесоари за готвене, които ще го превърнат в удоволствие, а ти ще приготвиш не някакво обикновено ястие, а истински шедьовър. Прибори, съдове, тигани и тави, миксери, пасатори и кафемашини, и то с високо качество, а на изгодни цени. С нашите собствени марки Spice & Soul® и SWITCH ON ти предоставяме решения за удобна и красива кухня.


Време е да се погрижиш за градината.

Нямаш градина? Нищо, и балконът става! Създай си уютен и красив кът, на който да се наслаждаваш в свободните си мигове. С наша помощ това би било съвсем лесно. Разнообразният асортимент от красиви и практични продукти на разумна цена на собствената ни марка Countryside® ти дава възможност да събудиш градината си за нов живот.


Разбира се, няма да пропуснем колата!

Всеки майстор у дома и в гаража се нуждае от верни помощници! С уредите, инструментите и аксесоарите от собствената ни марка MyProject® не е нужно да се тревожиш нито за счупения ключ на лампата в кухнята, нито за спуканата гума на колата. Очакваме те с богата гама от качествени предложения на познатите изгодни цени.


Толкова чисто, че чак не се вижда.

Искаш да започнеш на чисто? Ще те изненадаме с невероятния избор от почистващи препарати в асортимента на собствената ни марка K-Classic. Няма да те изненадаме с това, че K-Classic предлага контролирано качество на ниска цена. Поддържай дома си с лекота на супер изгодна цена.


Ексклузивни оферти за красивия ти дом.

Уютът у дома не трябва да е лукс. Очакваме те със собствената си марка за интериорен дизайн и аксесоари, която прави живота и дома ти още по-хубави – Liv & Bo®. Превърни дома си в своето специално място с нашите аксесоари и декорация за различни празници, елегантно спално бельо, стилни малки мебели. Предлагаме ти високо качество, богат изор и ниски цени.


За твоето спортно "Аз"

Не е важно дали си начинаещ, опитен спортист или просто искаш да се раздвижиш в свободното си време – нашата удобна спортна мода и разнообразните ни издръжливи аксесоари ще събудят радостта от упражненията. Представяме ти собствената си спортна марка – Newcential®. Време е да се раздвижиш. :)