Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Watch out for the K!

Модерни, изгодни и винаги в тренда. С нашите K-марки можеш да бъдеш сигурен, че избираш качествени продукти на изгодни цени. Дори момичетата в нашата K-POP група знаят това. Със стил и елегантни движения те се възхищават на любимите си K-марки. А такива в Kaufland има достатъчно.

Ами ти? Имаш ли си любими K-продукти?

Заповядай, виж и избери!

K-POP

Какво е K-POP?

 

Изображение на четири момичета, членове на K-POP група

K-POP означава корейска популярна музика. Произхождащ от Южна Корея, музикалният жанр е актуална тенденция, която завладя целия свят.

Никак не е случайно, че екстравагантна, атрактивна K-POP група възпява нашите собствени марки. И ти няма да можеш да ги подминеш – поне ако търсиш отлично качество на изгодна цена.


Първата официална биография на корейската поп сензация BTS

„BEYOND THE STORY: Десет години от историята на BTS“ – в Kaufland

Първата официална биография на корейската поп сензация BTS ще откриеш в твоя Kaufland. Книгата, озаглавена „BEYOND THE STORY: Десет години от историята на BTS” (издателство „Сиела“), е посветена на 10-годишнината от дебюта на групата. 

Тя включва невиждани досега цветни снимки, QR кодове, водещи към музика и видеа, както и хронология на всички важни събития в историята на К-поп сензацията BTS. Биографията съдържа и снимки от концерти, траклист на всички предишни албуми и над 330 QR кода.

„BEYOND THE STORY: Десет години от историята на BTS" е истински архив, съдържащ всичко любопитно за корейските мегазвезди. Биографията е незаменимо четиво за всички фенове и почитатели на групата.


Момичетата

Запознай се с нашите K-POP звезди!

Можеш да се запознаеш със собствените ни марки в твоя любим Kaufland. А с четирите момиче от K-POP групата – точно тук.

Изображение на Боки, най-млазият член на K-POP групата

Боки – Малката

Тя е най-младият член и следователно бебето на групата. С приятното си излъчване тя създава усещане за спокойствие в този пълен с цветове и звуци K-POP свят. Освен музиката тя има и друга страст: bubble tea или чаят с балончета. Просто няма как да не я харесаш.

Изображение на Юнчае – Фронтдамата на групата

Юнчае – Фронтдамата

Носи се по сцената впечатляващо елегантно. Като фронтдама на групата, тя държи всичко под контрол. Юнчае е мила, винаги готова да помогне и обожава френски макарони. И още нещо: Тя пее и говори перфектен английски.

Серан – Екстравагантната

В TikTok тя е известна като 10 000% момиче. Спортна, стилна, екстравагантна, с щипка лудост. Това е може би най-добрият начин да я опишем. Особено добре си подхожда с Kaufland. Защо? Тя обожава храната – във всякакви вариации.

Изображение на Серан - екстравагантния член на K-POP групата

Солар – Хореографът

Като хореограф тя не само измисля всички танци и движения за групата, но разбира се е и страхотна танцьорка. Уверена и дръзка, тя се движи умело в ритъма и прави всяко шоу абсолютно незабравимо.

Изображение на Солар – Хореографа

K-Classic

Watch out for K-Classic!

„Вълшебство... фантастично... обичам го... оправи деня ми!“

Това е посланието в нашата K-POP песен за собствената ни марка K-Classic. Нищо чудно, при толкова отличен вкус и високо качество за толкова малко пари. Не на последно място е и разнообразието: K-Classic предлага богат избор от над 800 висококачествени продукта на изгодни цени.

Актуални K-Classic предложения

Валидни от 22.04.2024 до 28.04.2024


K-Favourites

Watch out for K-Favourites!

K-POP е нещо специално – точно като продуктите от нашата собствена марка K-Favourites. Те наистина могат да превърнат обикновения ден в истинска наслада.

Подбрани съставки, отлично производство, високо качество – и всичко това на изгодни цени. Не е нужен повод, за да се поглезиш с нещо специално, а K-Favourites ти предлага точно това.

Просто вкусни, просто специални: нашите K-Favourites рецепти.

С богатото разнообразие от продукти, които ще намериш в нашата гама K-Favourites, можеш да придадеш на всяка рецепта много специално докосване.


K-Bio

Watch out for K-Bio!

Изборът на устойчиви продукти не трябва да е скъп. Нашата собствена марка K-Bio предлага разнообразие от био продукти на изгодни цени. Ще намериш предложения от различни продуктови групи, разбира се строго сертифицирани, без оцветители, овкусители и изкуствени аромати. Нашите K-POP звезди също ги харесват.

Започни деня с K-Bio

С продуктите K-Bio денят започва добре и продължава особено вкусно с нашите рецепти. Нашите K-POP момичета също смятат така.


K-Take it veggie

Watch out for K-Take it veggie!

Веган и вегетарианството са на мода. Ето защо при нас те очаква богата, вкусна селекция продукти с марката K-take it Veggie, която не съдържа месо или животински продукти. И както нашите K-POP момичета вече правилно изпяха: цената е изгодна.

K-take it Veggie – наслади се!

Готов ли сте да опиташ нещо ново? Тогава ни позволи да те вдъхновим с нашите веган и вегетариански рецепти. Можеш не само да ги видиш, но и да ги вкусиш.


Kaufland Card

Нашата лоялна програма – стани част от нея!

Допълнителни отстъпки, ексклузивни купони, игри и много други. Можеш да се възползваш само с Kaufland Card. Стани част от нашата лоялна програма сега и виж какви са предимства сега!