Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Американска кухня – лесно и вкусно!

Хайде с нас на кулинарно пътешествие в САЩ! Ню Йорк, Тексас, Лос Анджелис – всеки град има свои специфични вкусове. Устрой си вълнуваща американска парти вечер пред телевизора с нашите американски рецепти.

Стадион пълен с... парти храна

Перфектното американско парти включва домашно приготвени закусчици, разбира се. И тъй като всички добре знаем колко обичат американците ръгби защо не ги поднесеш на приятелите си под формата на стадион. Нужна ти е малко креативност, няколко кашона и пистолет за горещо лепило.


Ню Йорк

В градът, който никога не спи постоянно се пишат нови истории за успех и се определят нови тенденции. Нашата любима храна, традиционна за този град е чийзкейкът. Нежният вкус на крема сиренето, съчетан с останалите продукти, перфектно допълват завършения впечатляващ вкус на този десерт.

Тексас

Стада едър рогат добитък, родео и барбекю. Тексасците обичат месо и го обичат пикантно. Кухнята на този американски щат е повлияна значително от съседно  Мексико. Всяка година в град Тейлър, който се намира на североизток от град Остин, се провежда Международният барбекю фестивал.

Лос Анджелис

Третата спирка от нашето кулинарно пътуване из Америка ни отвежда до града на ангелите, звездите и старлетките. Ако искаш да привлечеш вниманието, трябва да бъдеш специален. А нашата Звезда на Алеята на славата се присъжда на вкусните пилешки крилца.

Филаделфия

Филаделфия е един от най-старите щати на Америка. Тук на 4 юли 1776 г. се подписва Декларация за независимост на САЩ. Нашето предложение за това историческо място са любимите на всички понички.

Сан Франциско

Хълмист град над Тихия океан, мостът Голдън Гейт, обвит в мъгла, кабелни трамваи, цветни къщи, Алкатраз… Всичко това и още е любимият ни Сан Франциско.

Лас Вегас

Този колоритен град насред пустинята Мохаве в Невада е известен с грандиозните си шоупрограми, бързите сватби и хазартните игри. Голямата печалба за нас си остава паят с ягоди.